‣ Qui som

Xarxa d’Economia Solidària (XES)
La XES és una organització formada per més de 400 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir.
Lafede.cat
LaFede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global és una xarxa que promou l’acció col·lectiva de les entitats associades. Treballem activament per aconseguir la Justícia Global i l’eradicació de les desigualtats a tot arreu mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.
Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
L’SMAC! és una organització que lluita per la defensa i millora dels interessos dels i les músics, entenent com a músics aquelles persones que es dediquen tant a la creació com a la interpretació musical. L’SMAC! és un sindicat autònom i independent, no depenem ni de les administracions ni de les patronals ni de la indústria musical, ni tampoc de sindicats tradicionals o d’altres tipus d’organitzacions.
KULT
KULT és una cooperativa de treball associat dedicada a la producció editorial i al foment del pensament crític. Aquest projecte editorial té l’objectiu de desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en català. KULT engloba en un mateix paraigües els quatre projectes de la cooperativa: Tigre de Paper Edicions, Bellaterra Edicions, Catarsi Magazín i Literal, fira d’idees i llibres radicals.

‣ Contacta amb nosaltres