‣ Qui som

Xarxa d’Economia Solidària (XES)
La XES és una organització formada per més de 400 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació. L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir.
Lafede.cat
LaFede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global és una xarxa que promou l’acció col·lectiva de les entitats associades. Treballem activament per aconseguir la Justícia Global i l’eradicació de les desigualtats a tot arreu mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.
Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!)
L’SMAC! és una organització que lluita per la defensa i millora dels interessos dels i les músics, entenent com a músics aquelles persones que es dediquen tant a la creació com a la interpretació musical. L’SMAC! és un sindicat autònom i independent, no depenem ni de les administracions ni de les patronals ni de la indústria musical, ni tampoc de sindicats tradicionals o d’altres tipus d’organitzacions.
KULT
KULT és una cooperativa de treball associat dedicada a la producció editorial i al foment del pensament crític. Aquest projecte editorial té l’objectiu de desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en català. KULT engloba en un mateix paraigües els quatre projectes de la cooperativa: Tigre de Paper Edicions, Bellaterra Edicions, Catarsi Magazín i Literal, fira d’idees i llibres radicals.
Bit Lab
Bit Lab Cultural és una cooperativa de treball especialitzada en la recerca i experimentació a Internet i en producció audiovisual sonora. Una entitat sense ànim de lucre situada a Sant Andreu del Palomar de Barcelona, creada l’any 2017 i conformada per professionals amb més de 15 anys d’experiència al sector cultural, audiovisual i la recerca en formats experimentals i continguts a Internet.
El seu treball està centrat a dissenyar, coordinar i desenvolupar projectes de recerca i experimentació centrats en la cultura oberta i accessible, les eines digitals de codi obert i en la sobirania tecnològica per a plataformitzar tecnoèticament la cultura a Internet, així com en facilitar i acompanyar processos de cultura comunitària que abasten des de la creació musical fins a la patrimonialització sonora i audiovisual participativa.
A més, ofereixen serveis que inclouen la producció audiovisual, streaming tecnoètic, comunicació audiovisual corporativa i disseny de so en formats que van des de produccions en directe fins a postproducció i experiències immersives multicanal.
Platoniq
Platoniq Lab facilita processos àgils de cooperació i innovació social per mitjà de dinàmiques, metodologies, eines digitals i workshops per introduir canvis culturals en organitzacions com ara ONG, institucions, cooperatives o empreses socials.

‣ Contacta amb nosaltres

LaFede.cat
SMAC!
Bit Lab
Platoniq